Evo drugari polako se priblizava i taj dan. Naime 12.8 u 17h imam let Beograd-Milano, iz Milana idem u Genovu. U Genovi ostajem do 21.8 a posle idem u Milano i ostajem do 27.8 let za Beograd imam u 21h tako da sam u Beogradu tog dana oko 23h.
21.8 mi i burazer dolazi u Milano iz Beograda tako da cemo se zezati do 27.8, a on u Italiji ostaje do 20.9 posto nema nikakvih obaveza, a ja imam ispitni rok
Nadam se da ce me posluziti vreme, da bude i Sunca a da ne bude vrucina ali da bude letnjih oluja, koje su tamo spektakularne. Genova je podrucije poznato po pijavicama, tako da ako budem imao srece mozda bude i neka ekskluzivna fotka, s'obzriom da tamo gde imam imacu terasu sa panoramom na celu Genovu.
U Genovi verovatno necu imati internet non stop, ali cu u Milanu imati 24h ADSL vezu tako da cu se iz Milana redovno javljati.
I podrucije Milana je poznato po jakim olujama i tornadima.
Genova je na idealnoj poziciji, na Liguriskom moru, jako su blizu poznata svetska letovalista kao sto su Portofino, San Remo, Monte Carlo, Nizza, Kan, nadam se da cu uspeti da iskombinujem da napravim izlet u neko od njih posto se nalaze na svega sat vremena voznje od Genove.
Eto tako da nadam se da ce Joe moci sam da vodi forum tih 15 dana
salim se znam da hoce!.
Necu jos da kazem ajd' cao ipak sam u BG do subote.