Umesto da pišem o pripremama za novu sezonu ... >
... juče su lopovi obili protivgradnu stanicu i odneli lanser za ispaljivalje raketa!!!
Znači "taj neko" je zaradio možda nekih 500 dinara ukoliko proda taj lanser u staro gvožđe ... hmm, a napravio je štetu ...
Ljut sam! Ljut sam, ne na ljude koji su to uradili (90% sam siguran ko je to uradio ... šta vredi kada ga nisam video), nego na policiju. Oni su krivi za sve pljačke koje se dešavaju ... evo i zašto ... kada se nešto ukrade, pozovemo policiju a oni prvo što pitaju "Kolika je šteta?!". Ma šta te briga kolika je šteta ... i da je 5 dinara ima da radiš svoj posao, a ne da pitaš kolika je šteta ... to je mojih 5 dinara i hoću da mi to bude vraćeno a krivac bude uhapšen. E upravo zbog ovakog pristupa lopovi su se toliko osmelili da su u poslednje vreme počeli da kradu i preko dana.
Pre nekoliko godina, na teritoriji cele opštine Žitište su pokradene aluminijumske "vođice" sa lansera. Nije mi poznato da je krivac pronađen ... Ljudima su odnosili cela metalna vrata sa protivgradnih stanica ... kod nas su dva puta sekli banderu na kojoj je gromobran za PGS ... kradeno je sve i svašta pa i same rakete! >
>
>
Obraćam se policiji Srbije ... ako je ima na ovom forumu i ako neko ikada ovo pročita. Dokle će se ovakve i slične stvari tolerisati? Kada ćete početi da radite svoj posao onako kako treba da ga radite? Ukoliko dođe do reorganizacije, PGS će se verovatno tretirati kao deo vlasništva MUP-a ... Da li će i onda lopovi neometano da kradu sve što im se dopadne na PGS?
Toliko, hvala što ste me saslušali ... izvinjavam se zbog ljutnje!