Gencic, sad ispada ono što sam i rekao, da bi tek za 30 godina ti rekao da ovo možda ima neke šanse da deluje. Ali razmišljaj iz moje perspektive.
Chembuster je u poređenju sa cenom jedne rakete od min. 200 evra veoma jeftin, kako i sam kažeš. Cena mu je 600 evra, ali upravo završavam test ovog orgonskog topa u Sremskoj Mitrovici, čekam još par nevremena da potvrdim efikasnost, njegova cena je 480 evra. Ko zna da napravi ovo može čak proći i malo jeftinije.
I sad ovako: ako ovo radi, rešili ste problem grada praktično za trajno. I zašto bi gubili vreme čekajući neke testove, rezultate, dokaze itd. i dozvolili da vam u međuvremenu propadaju voćnjaci, automobili, krovovi, itd.?
A ako ovo ne radi, ni prvi ni poslednji koji je došao, pokazao šta zna, obrukao se, slagao, itd.
Ne znam za vas, ali ja ne bih dozvolio da mi se neko smeje zbog ovakvih ispada. A nemam nameru nikoga ni da prevarim. Od onog kome sam prodao mali orgonit pa sve do onog kome sam prodao veliki chembuster rekao sam ako ne budeš zadovoljan vrati ga nazad i vratiću ti novac. Za orgonite dajem rok od mesec dana da može čovek da vrati, to je i više nego dovoljno, a za chembustere nisam davao određeni rok, kažem ako padne grad slobodno vrati.
Pogledajte albume sa slikama na mojoj stranici na fejsbuku
http://www.facebook.com/orgonit vidite koliko imam izrađenih orgonita i niko mi nikada ni jedan nije vratio.
Da ne ispadne za chembuster kao lutrija, ako ne padne grad na dobitku sam a ako padne vratim pare i nikom ništa, pa kom obojci kom opanci. Za ovo dolaze ljudi iz krajeva u kojima redovno pada grad i kojima to stvara probleme u poslu od koga zarađuju za život.
Ono u čemu se mi ne slažemo je to šta je uzrok ovakvih klimatskih promena u celom svetu. Ja kažem da je to sve veštački izazvano a vi verovatno verujete u globalno otopljavanje. I šta vredi sad da mi razmenjujemo mišljenja i stavove kad se oko najvažnije stvari ne slažemo. A ona je osnova svega. U medicini kada znate uzrok bolesti možete primeniti i odgovarajući lek. A ako ne znate uzrok, možete lečiti simptome ali je uzrok uvek prisutan.
Tako i vi umesto da neutrališete chemtrailove koji su uzrok jakog naboja oblaka koji omogućavaju i HAARP-u da radi, vi gađate oblake raketama.
A sve sam vam objasnio što je trebalo da znate i vi me opet pitate iste stvari. Neću da ponavljam. Odgovoriću samo Ljubiši na njegova pitanja.
Konkretno, kada 2,5 godine ne padne grad u Kosjeriću to jeste dokaz efikasnosti. Da nije 2,5 godine pao grad u bilo kom kraju Srbije osim u Kosjeriću složio bih se da treba čak 40 godina vršiti testiranje, ali u Kosjeriću je dovoljna i jedna godina. Vi ste svi u kontaktu sa RHMZ. Tražite od njih podatak da li se desilo pre 2010. god. pa jedno 20 ili 30 godina unazad da u toku godine nije bar jednom pao grad u Kosjeriću. Ajde to da vidimo. A padao je barem tri puta godišnje.
Kao veterinar u kontaktu sam sa seljacima iz okoline Kosjerića koji rade na protivgradnim stanicama i rekli su mi da nikada nisu ispucali manje raketa nego poslednjih godina. Ponekad čak ispale poneku reda radi jer imaju raketa dovoljno, ne nedostaje im. Pitajte i to RHMZ, da li je istina. Eto vam sve proverljivih podataka.
Lepo si Ljubiša napravio onu kartu i tako je kako i pitaš, do 5 km u poluprečniku neće pasti grad, dok će dejstvo imati i do 10 km gde se može pojaviti slabiji grad ako je intenzitet oblaka veoma jak a oblačna masa brzo putuje i u tom slučaju ne može jedan chembuster da postigne da odradi sve sam, dakle ostavljam mogućnost za to ali se to još nije desilo. Zato smo i predlagali puno puta ljudima da se udruže i na jednoj opštini rasporede nekoliko chembustera po obodu opštine i jedan ili više u centru, sve zavisi od površine koja se brani. Na taj način oni chembusteri po obodu sprečavaju prodor gradonosnih oblaka dalje prema centru, a u slučaju da ne uspeju to do kraja onda će ta oblačna masa biti toliko slaba da će je dejstvo onih unutrašnjih chembustera neutralisati do kraja. U ovakvim situacijama moguće je čak da se umesto chembustera postave manji i jeftiniji uređaji. Ovakav način postavljanja chembustera je iz razloga što nevreme više nije prirodnog porekla već veštački izazvano, i može da se desi a vidite i da se dešava da su oluje sve jače i jače. Pa skoro se desio tornado na Novom Beogradu, u Italiji, Sloveniji, a je li to prirodno? Pa naravo da nije, ovo nije područje gde se javljaju tornada, što znači da ovi postepeno pojačavaju dejstvo i izazivaju sve veće nepogode. Ja ne znam dokle će oni ići pa zbog toga ne znam do koje granice može izdržati jedan chembuster. Za sada efikasno drži granicu 5-10 km. Ako se pokaže kroz koju godinu da mu se domet smanjio usled sve većih i jačih oblačnih masa, samo je potrebno postaviti oko njega pojačanje od jedno 4 uređaja na sve četiri strane sveta a u razmaku 10 km od ovog centralnog i problem rešen. To je opet jeftinije od troškova raketa koje se ispale pri samo jednom nevremenu.
Ovo što je Ptprince napisao ne bih da komentarišem, neka svako tumači kako misli da treba.
Nisam vam još jednu stvar rekao, a tiče se magle. Od kako smo napravili chembuster u Kosjeriću nema više one teške magle koje je bilo čak i leti po najvećim vručinama, kada na nebu nema ni jednog oblaka. Magla se nije dizala do 10-11 sati pre podne. Kako dolazi do tog efekta neću gubiti vreme da objašnjavam, samo ću reči da kad opet bude te magle koja je bila ranije priznaću da chembuster ne radi. U Sremskoj Mitrovici smo postavili ovaj novi orgonski top
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=402601589778013&set=a.161191883918986.28232.160994950605346&type=1&theater pre 20-tak dana i čekamo jesen da vidimo kako će se tu pokazati za maglu, jer je prošle jeseni bila tako gusta magla da je vidljivost bila do 30 metara.
To bi se na primer moglo videti na satelitskim slikama. Kao jedna rupa, a svugde okolo magla.
Što se tiče oblačnosti, može se desiti da se vidi rupa ili prosvetljenje (tanja oblačnost) nego u okolini, ali to sve zavisi od vremenskih uslova i parametara. Sami znate koliko parametara utiče na vremnske prilike. Sigurno je da bi ste vi i bolje od mene mogli da u dužem vremenskom intervalu uočite neke abnormalnosti iznad Kosjerića i Sremske Mitrovice na satelistskim slikama.
Da pojasnim, to sve mislim na one slike realnog prikaza, gde se vide oblaci i magla.
Postoji i onaj infracrveni prikaz gde se vide razne boje tj. različite temperature oblaka. Na takvom prikazui se može videti smanjenje intenziteta oblaka odn. povećanje njihove temperature kada dođu u zonu dejstva chembustera.
Sad sve ovo zavisi i od brzine kretanja oblaka. Kad su sporiji promene su vidljivije jer chembuster ima više vremena da deluje, a kad su brži oblaci teže se nešto uočava.
Ovo bi sve vi meni trebalo da pričate, čak da nađete šta to još može da se uoči što ja nisam.
Ali dobro, ima vremena. Važno je da naša komunikacija bude kulturna i konstruktivna pa ćemo možda zajedno i doći do nekih rezultata.
Srbine, ovo nije našlo masovnu primenu u svetu iz više razloga. Prvi je zato što da svetski moćnići žele da spreče grad i nevreme ne bi ga izazivali. Drugi je taj što možda u svetu meteorologije ima ljudi koji bi se ovim i pozabavili ali chembustere svi osim nas prave po nekom opšte uvaženom receptu Don Crofta koji je po nama pogrešan. Da li je to namerno urađeno baš iz razloga da se cela ova tema napravi smešnom i neozbiljnom ili iz nekog drugog razloga ja ne znam ali je činjenica da su hrvati i slovenci celu i hrvatsku i sloveniju umrežili sa chembusterima ali im to nikakve rezultate nije dalo. Evo njihovog foruma
http://www.alternativa-forum.com/orgon/ gde su te teorije otišle toliko daleko da se ponašaju kao doktori nauka, čak su otvorili posebnu temu gde opisuju kako njihovi orgonski androidi deluju do Madagaskara a onda susednu Austriju usled proleća zadesi sneg a Sloveniju i Hrvatsku svaki čas uništi neko nevreme sa gradom. Ja ih uvek zezam preko moje grupe na fejsbuku kada se to desi
http://www.facebook.com/groups/hemtragovi/ jer sam pokušao da im objasnim da im je tehnika rada pogrešna a oni meni kao šta ti znaš. Ok, sada radimo odvojeno pa da vidimo ko šta zna. Zato ako ke neki meteorolog i hteo da isproba kako chembusteri rade, došao je do razočarenja jer se ne može uzeti smola, metal i kristal, zamešate sve to i evo ga chembuster. Sve što se radi mora da se zna kako i zašto se radi.