Do sada si bio raspoložen za razmenu mišljenja i lepo smo komunicirali, a kada smo isterali cara do duvara i došli do konkretnih dokaza koje ste svi toliko željno iščekivali, sada nećemo dalje pričati, jel tako?
Po nekad diskusije izgube smisao.
Znači, u ovom izveštaju se u jednom delu kaže jedno a drugom delu izveštaja kaže drugo. E pa neće biti tako i ono što meni savetuješ mogao bi ti da primeniš tj. da pažljivo čitaš ono što koristiš kao dokaz.
Izveštaj je korektan u svakom svom delu! The End!!!
Čak imam utisak da se Ljubiša uvredio zato što dokazi govore u prilog tome da chembuster efikasno deluje. Valjda bi trebao biti srećan, ne znam što je razočaran.
Ma kakva uvreda, samo ne volim kada neko neće da prihvati činjenice! Nemam problem sa chembuster-ima ... ako si gledao seriju Dosije X, onda znaš šta je pisalo na posteru u Molderovoj kancelariji!
E to je to, samo ne možeš da dođeš, namigneš, kažeš veruj mi to funkcioniše i ja ti poverujem! Pa nisam Homer Simpson. :nelupaj: Moraš da to DEBELO potkrepiš dokazima.
2010: 1 (19. jun Varda)
2009: 0
2008: 2
2007: 3
Evo ga trend smanjivanja ... čim je u sezoni manje gradonosnih i potencijalno gradonosnih oblaka, manje je i dejstvovanja. To se lepo poklapa i sa Pavlovićevim podacima. Dakle, nema potrebe da ih odbacuješ!
E sad, evo ih podaci koje si tražio od RHMZ! Unapred znam da ih nećeš prihvatiti, ali dobro, ima ovde ljudi koji prate ovu temu i mislim da je u redu da zbog njih to napišem.
Pojava grada u Kosjeriću je zabeležena 2007-me, jednom u maju i jednom u junu. Od tada nije zabeležena.
Međutim, to ne mora ništa da znači. Dešavaju se periodi od po nekoliko godina bez grada. Kosjerić nije imao grad takođe ni u periodu 2002-2004.
Evo ga i primer iz mog kraja ... čisto da vidiš da to nije ništa neobično. Ovo su takođe zvanični podaci.
U pitanju su sela Toba i Rusko Selo ... deli ih nekih 7-8 km.
U periodu 1998-2004 u Ruskom Selu nije zabeležena nijedna pojava grada. Međutim, od tada je bila 2005 jednom, 2006 jednom, 2007 nijednom, 2008 jednom, 2009 nijednom, 2010 dva puta (oba puta u maju) i 2011 jednom.
Nedaleko od Ruskog Sela nalazi se Toba. Tamo je priča sasvim drugačija. U periodu 2002-2009 nije bilo nijedne pojave grada. 2001 bilo je jedna pojava grada, a 2010 čak tri (sve tri u maju).
Opet primer ... godina je 2002-a ... postavio sam chembuster u Tobu! Sve do 2010-e, ja a i ljudi oko mene su verovali da chembuster funkcioniše ...
punih osam godina!
Međutim, sve je palo u vodu kada je u 2010-oj pao grad i to dva puta!
Moj ti je savet da budeš strpljiv i da pratiš i dalje vremenske prilike u Kosjeriću i naravno veruj u chembuster, ništa loše u tome, samo nemoj da sve druge omalovažavaš koji ti daju konkretne podatke. Kako da očekuješ da ti mi verujemo na nečem apstraktnom, a ti nećeš da veruješ u podatke koji se pišu decenijama, a koje opažaju tvoji sugrađani i niko drugi!
Na kraju, ne očekuj moju repliku ... ja sam se maksimalno potrudio da dobiješ podatke koje si tražio. Ostaje da pratimo vremenske prilike i vidimo da li chembuster šljaka ili ne!
Do nekog drugog puta, veliki pozdrav! :-*