Stefano, u mom budžaku podataka nema čega nema!
Elem, mart 1985... pa nema baš puno snega. Ako baš hoćeš da znaš, BGD je imao najviše snega 1. marta, čak 10 cm. To su ostaci od snega iz februara, jer se taj martovski sneg otopio 4. marta. Istina, još jednom je pao 11. marta, čak 3 cm, ali se istopio isti dan. Slično je bilo i u drugim mestima u centralnoj Srbiji. Kragujevac je imao 11 cm, Smederevska Palanka 14 cm, Valjevo i Kraljevo 7 cm itd.
Nego, pamtim zimu 1984/85 jako dobro. Proveo sam je služeći vojni rok u Nišu, ali sam baš tog meseca bio na redovnom odsustvu. Ta zima je 'ujela' u januaru i bila je 'svetska'. Par podataka: Beograd je imao najviše snega 46 cm 10. januara. Tmax su bile jako niske, i do -10.6 (8 i 9 januar), a Tmin ne niže od -15. Sneg se istopio tek 26. januara. Niš: 10. januar 1985 imao je 53 cm snega, a Tmin je 13. januara bila -23.4. Još sam taj dan bio u vojsci i bio sam na redu da čistim sneg u krugu. Teško je razbijati toliki sneg koji se skoro skamenio, a mraz stegao, da do danas nisam boravio na nižoj temperaturi od tih -23. To jutro bilo je jedno od najhladnijih ikada u Srbiji, jer je u Leskovcu bilo -30.3, a u Zaječaru -29.0 (izvor: Meteorološki godišnjak SHMZ za 1985).