Palmark ,video sam današnje temperature u Banovcima.Udaljen si od Inđije 15 km,jesi pored Dunava ali opet velika razlika u Tmax.čak 2.8C , a oblačno je bilo ceo dan.Znači vreme je isto.Ne znam gde ti se nalazi termometar (da li je u meteo zaklonu),kakav imaš termometar.
Pozdrav,
Vec sam objasnjavao za termometar :blahblah:-imam dva,digitalni i obican,obican je uz kucu,digitalan na dvoristu,na cistini,ali u hladu-oba pokazuju skoro isto,ovaj uz kucu obicno oko 0.2C-0.3C vise!
Mislim da je Dunav mnogo znaci(na samoj sam obali)-kad mu se pridje jos uvek izbija toplina iz njega,tacno se oseti ta toplota
!
Evo jos jedan primer-danas idem autom i dok sam jos bio u mojoj ulici termometar u autu pokazivao spoljnu T istu kao moju u dvoristu,a cim sam izasao na cistinu prema Pazovi T pala za 3C~eto,mislim da je samo Dunav razlog,nema sta drugo da bude...a da-kod moje sestre koja je na par ulica dalje od mene,ali daleko od Dunava i na brdu-sneg se uopste ne topi,a kod mene sa 14cm od pre neki dan danas bilo samo 6cm :o -juce je sikljalo iz oluka a danas manje,ali je isto zuborilo i curilo na sve strane