E pa svako od nas ocenjuje po malo subjektivno!
Ja kao ljubitelj toplog vremena nikako ne mogu biti zadovoljan ovim prolecem,jer do skoro se lozilo (mada ni sad nije na odmet upaliti pec),a jos nije spojilo par dana da se mogu nositi majice na kratke rukave i papuce (u stvari,to se nije moglo nikako,eventualno malo u podnevno-popodnevnim satima,nikao ceo dan)!
Ne znam kakvi su proseci za Knjazevac i sta je standard,ali ovde je hladnije nego uobicajeno!
Tacnije,temperature mozda i jesu oko proseka,ali sta je prosek u stvari? Prosek je jedno,a ono sto imamo poslednjih par godina je drugo!
Onda je tesko navici se na losije (bar ja to vidim kao losije)!
Ne volim ja temperature preko 30C ali obozavam kad je izmedju 25C i 28C-to su za mene najlepsi dani!
Nazalost,ovog proleca nismo imali vise od 2-3 takva,a i kad su bile te temperature uzitak je kvario jak vetar!
Dalje,u maju je,bar u ovom delu Srbije potpuno normalno da bude nekoliko tropskih dana i po neka tropska noc,dok toga sada nema ni na vidiku!
Koliko vidim i kako stvari sada stoje,cele naredne nedelje se nastavlja nestabilno i prohladno vreme! Da bar od toga dobijemo bar jednu pravu oluju,ali osecam da ce sve ostati na ovom kako je kod mene zadnja dva dana-krene kisa,stane kisa,malo sunca,malo oblaka-buckuris