Vremenska prognoza 04 – 08. decembar 2014. – još malo toplije, košava smanjuje gas!

IMG_0893

I dalje vetrovito vreme u Srbiji ali će vetar postepeno gubiti na snazi. U Srbiji se u sredu očekuje promenljivo oblačno i uglavnom suvo vreme. U većini mesta očekuju se sunčani intervali. Na istoku zemlje i dalje tmurno i hladno vreme uz povremenu rosulju. U popodnevnim i večernjim satima na zapadu i jugozapadu povećenje oblačnosti uz mogućnost slabe kiše. Vetar slab do umeren, a u košavskom području na udare jak vetar, ali znatno slabiji nego prethodnih dana. Jutarnja temperatura od 0 C do 5 C, a maksimalna od 5 C do 12C, na istoku do 3 C.

U petak i za vikend bićemo pod uticajem novog ciklona koji stiže sa Mediterana. Temperature će biti bez bitnijih promena uz povremenu kišu. Na višim planinama od nedelje treba računati na sneg. Do subote će duvati umeren jugoistočni vetar, a od nedelje vetar okreće na severozapadni.

Vremenska prognoza za Beograd

U četvrtak u Beogradu promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i malo toplije vreme. Duvaće umerena košava uz tendenciju postepenog slabljenja. Jutarnja temperatura oko 3 C , a maksimalna oko 9 C. Od petka više oblaka uz mogućnost povremene kiše.

 

You may also like...