Vremenska prognoza 11 – 15. april 2015. – za Uskrs do 23 C!!!

Vremenska prognoza - SerbianMeteo

Foto: Miloš Vujović

Za vikend će biti sunčano i toplo vreme u svim krajevima! Jutarnje temperature kretaće se između 7 i 11 C, a maksimalne dnevne u intervalu između 21 i 23 C. U nedelju popodne u predelima južnije od Beograda postojaće uslovi za pljuskove koji će ponegde biti praćeni i grmljavinom. U ponedeljak će se zadržati toplo vreme, a u popodnevnim satima doći će do prodora hladnog fronta koji će usloviti kišu i pljuskove u svim krajevima.

U utorak će biti svežije, a maksimalne temperature kretaće se u intervalu između 14 i 17 C. U sredu i četvrtak biće sunčano i malo toplije.

Vremenska prognoza za Beograd

Slično vreme očekujemo i u BG-u. U subotu i nedelju biće toplo sa maksimalnim temperaturama između 21 i 23 C. U ponedeljak će biti sunčano u prvom delu dana, a popodne će doći do naoblačenja sa pljuskovima i grmljavinom. U utorak će biti nešto svežije, a u sredu i četvrtak temperature će se ponovo približiti dvadesetom podeoku.

Sigurni smo da ćete uživati u lepom vremenu za praznike, a ako vam je koristila naša vremenska prognoza, podelite je sa vašim prijateljima na društvenim mrežama! 🙂

You may also like...