Vremenska prognoza, 13 – 17. april 2015 – promenljivo i toplo

Vremenska prognoza - Serbianmeteo

Prilično naglo smo prešli iz zimskih u letnje temperature, juče je u Sremskoj Mitrovici izmereno 25.0°C, danas 24.5°C u Negotinu.

I sutra se zadržava slično vreme današnjem. Tokom dana pretežno sunčano i toplo uz temperature do 24°C. U večernjim satima se očekuje prolazak hladnog fronta koji će doneti pad temperature i prolazne padavine uz pojačan vetar. Ponegde će postojati uslovi i za pljuskove sa grmljavinom. Kiša će mestimično padati i u toku noći između ponedeljka i utorka.

U utorak prolazno osveženje uz pojačan severozapadni vetar, tokom dana suvo uz sunčane intervale. Temerature u nižim predelima između 12°C i 15°C.

Od srede ponovo osetno toplije uz sunčano vreme. Temperature će u petak dostići 25°C, ali se već za dane vikenda nazire novo zahlađenje sa padavinama.

Vremenska prongoza za Beograd:

U ponedeljak tokom dana sunčano i toplo uz temperaturu do 23°C. Uveče prolazna kiša ili pljusak sa grmljavinom uz pad temperature i pojačan vetar. U utorak svežije uz temepraturu do 15°C, a u sredu, četvrtak i petak ponovo sunčano i toplo.

You may also like...