Vremenska prognoza 28.4. – 1.5.2015. – u utorak promena vremena!

image

Toplo i stabilno vreme očekuje se i u ponedeljak. Tokom većeg dela dana biće sunčano, a maksimalne temperature kretaće se između 25 i 27 C. Na zapadu i jugozapadu i do 28 C.

U utorak će takođe biti topli u prvom delu dana, ali popodne i uveče doći će naoblačenja sa pljuskovima i grmljavinom, prvo na severu i severozapada, koje će se do kraja dana proširiti i na ostatak zemlje.

U sredu će biti oblačno i osetno svežije vreme, sa povremenom kišom. Maksimalne temperature kretaće se između 12 i 15 C. Ali bez brige, ovo zahlađenje će biti kratkotrajno. Već u četvrtak doći će do razvedravanja, a maksimalne temperature će ponovo biti oko 20 C.

Kako sada pokazuju modeli, za prvi maj će biti nestabilno sa pljuskovima, ali precizniju prognozu možete da očekujete u utorak.

Vremenska prognoza za Beograd

Slično vreme očekujemo i u BG-u. U ponedeljak će i dalje biti sunčano i toplo, a temperature će biti slične kao u nedelju. Naoblačenje sa pljuskovima i padom temperature očekujemo u utorak uveče, ali već od četvrtka ponovo će biti sunčano uz postepeni porast dnevnih temperatura.

Za kraj, ako vam je koristila naša vremenska prognoza, podelite je sa vašim prijateljima na društvenim mrežama! 🙂

You may also like...