Vremenska prognoza 29.9. – 3.10.2013 – naredna 3 dana nigde bez kišobrana!

Vremenska prognoza - SerbianMeteo

Naredna 3 dana svi modeli daju dosta padavaina. Skoro sigurno će tako i biti. Uz to očekuje se jače zahlađenje. Tako da, ako niste ovih dana, pripremite jesenju garderobu, jer će svežije vreme biti nekoliko dana.

U nedelju očekujemo kišovito vreme u većem delu zemlje. Doduše na jugu će se zadržati prijatno toplo vreme, ali i tamo će krajem dana početi kiša. Temperature od 12-14 C na krajenjem severu, preko 15-17 C u centralnim predelima, do oko 23-24 C na jugu. Počeće da duva i košava.

U ponedeljak i utorak očekuje se hladno vreme sa obilnom kišom u celoj zemlji. Najviše padavina očekujemo na istoku zemlje, u Timočkoj i Negotinskoj krajini. Maksimalne temperature u celoj zemlji između 11 i 15 C.

U utorak uveče prestanak padavina i delimično razedravanje, tako da će u sredu i četvrtak jutro biti veoma hladno. Tokom dana u sredu uglavnom malo do umereno oblačno sa dužim sunčanim intervalima, u četvrtak svakako više sunca. Maksimalne temperature kretaće se između 12 i 15 C.

Vremenska prognoza za Beograd

I u Beogradu slično vreme kao i u ostatku zemlje. Kišovito i uz košavu u periodu od nedelje do utorka. Očekuju se obilnije padavine. Temperatura u nedelju oko 14 C, u ponedeljak i utorak između 11 i 13 C. Od srede bez kiša, ali i dalje će temperature biti ispod prosečnih za početak oktobra.

You may also like...