Vremenska prognoza 3-7. septembar 2013. – narednih dana oko 25 C!

Vremenska prognoza - SerbianMeteo

Pretpostavljamo da većini prijaju temperature prethodnih dana. I danas je bilo veoma prijatno celoj zemlji! Ovog popodneva temperature se kreću između 22 C u Subotici i 26 C u Negotinu.

Tokom cele nedelje zadržaće se lepo, prijatno i stabilno vreme. Maksimalne temperature u celoj zemlji kretaće se između 22 i 25 C do srede, a od četvrtka do kraja nedelje svugde će biti još par stepeni toplije, tako da će u petak i za vikend maksimalne temperature biti između 25 i 28 C. Najtoplije će biti na jugu i jugistoku.

Bez obzira na dnevne maksimume, jutra i noći će ostati sveže, tako da će se minimalne temperature kretati između 12 i 15 C u svim krajevima. Svakako smo već ušli u meteorološku jesen, koja je počela 1. septembra, do kalendarske jeseni sačekaćemo još par nedelja 🙂

Vremenska prognoza za Beograd

Tokom cele nedelje biće prijatne temperature. Do srede maksimalne temperature kretaće se između 23 i 24 C, a od četvrtka par stepeni toplije i do kraja nedelje dnevne temperature biće između 25 i 26 C, dok će jutra i večeri ostati sveže.

You may also like...