Vremenska prognoza 30. decembar – 2. januar 2015. – ledeni dani!!!

IMG_1187

Foto: Miloš Vujović

U utorak posle veoma hladnog jutra očekuje nas promenljivo oblačno vreme uz mogućnost slabog snega u većem delu zemlje. Na severu uglavnom suvo i bez padavina. Padavine će biti simbolične, pa se ne očekuje značajnije povećanje visine snežnog pokrivača. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Jutarnja temperatura od -15 C do -6 C, na planinama i do -18 C, maksimalna u intervalu od -7 C do -3 C.

Poslednjeg dana 2014. godine biće veoma hladno sa temperaturama u dubokom minusu. U prvom delu dana promenljivo oblačno uz provejavanje slabog snega. Posle podne prestanak padavina i delimično razvedravanje. Jutarnja temperatura od -15 C do -10 C, a maksimalna od -10 C do -5 C.

Vreme u novogodišnjoj noći!!!

U novogodišnjoj noći veoma hladno i suvo vreme. Temperature će u svim predelima bitu u dvocifrenom minusu i oko ponoći će se kretati u intervalu od -15 C do – 10 C, na Pesteru oko -20 C. Kako se bude bližilo jutro temperature će se dodatno spustiti i kretaće se u intervalu od -20 C do -12 C, na Pesteru i do -27 C.

Prvi dan Nove Godine veoma hladan i verovatno najhladniji dan u ovom talasu hladnoće Temperature u većini mesta oko -7 C, -8C. Treba računati i na pojavu celodnevne magle usled slabog strujanja u prizemlju i priliva toplijeg vazduha po visini. Slično vreme i u petak ali uz porast temperature.

Slično vreme i u Beogradu.

– Detaljnija prognoza za novogodišnju noć za turistička mesta u Srbiji i regiji sutra 🙂

You may also like...